CADISON

Komplett mérnöki megoldás

Ipari létesítmény tervezésre
Megjelent az új R21 verzió>>>


Komplex megoldás

Mérnöki projekt

Ipari létesítmény tervező szoftver a projekt minden fázisára - menedzsment ikon
Alap modul a projekttervezéshez, a költség-becsléshez, a műszaki információkhoz és a dokumentumkezeléshez, a munkafolyamatokhoz és a változások kezeléséhez az üzem tervezési életciklusa során.

P&ID

Ipari létesítmény tervező szoftver a projekt minden fázisára - folyamat ábra ikon
Specifikációkon alapuló intelligens P&ID tervező modul PFD ábrák, P&ID diagramok, műszer kapcsolási rajzok létrehozására, illetve specifikációk, számítások és többnyelvű jelentés készítésre.

3D modellezés

Ipari létesítmény tervező szoftver a projekt minden fázisára - 3D modellezés kép
Teljes körű 3D -s üzemtervezési modul üzemek elrendezések tervezéséhez, csővezetéshez, berendezés modellezéshez, általános elrendezéshez, acél szerkezet létrehozáshoz, illetve izometrikus rajzok és jelentések készítéséhez.

Könnyű váltani

A Cadison ipari létesítménytervező szoftver AutoCAD kezelői felülettel lett kifejlesztve, így AutoCAD-et ismerők számára egyszerű az áttérés. A kommunikációt egyszerűsíti

 • az ismert rajz formátumok,
 • számos interfész,
 • kiegészítő modul,
 • amely iparág egyik kiemelkedő termékévé teszi a CADISON üzem tervező program családot.

  Ipari létesítmény tervező szoftver a projekt minden fázisára - autocad-es kép

  Felhasználói tapasztalat

  Az Alfa Laval a CADISON -t használja az üzemtervezéshez

  Kristoffer Hedman, az Alfa Laval mérnöki vezetője több mint 10 éve dolgozik a CADISON -nal. Csapata elsősorban a gépészeti és elektromos tervezéshez, valamint a folyamatok dokumentálásához használja a mérnöki szoftvert.

  Robosztus megoldás

  Ipari létesítmény tervező szoftver a projekt minden fázisára - szabály alapú tervezés kép

  Az új technológiákra és a központosított adatbázisra alapozva a CADISON együttműködésen alapuló tervezést tesz lehetővé. A DWG rajzokon alapuló és a csoportok közötti együttműködés lehetővé teszi a tervezők számára, hogy nyomon követhessék és visszatérhessenek bármelyik korábbi verzióhoz, és megkereshessék a változtatásokat egy kattintással, biztosítva a tervezési minőséget és az egyes projektek általános pontosságát.

  Bemutatókérő

  Kérjen részletes bemutatót! Kollégáink rendelkezésükre állnak, hogy Önök döntésük előtt minél jobban megismerjék a rendszert. Ha kitölti az űrlapot, felhívjuk, ahol leegyeztetjük az Ön igényeit és testreszabott bemutatót tartunk az Önökkel megbeszélt időpontban.

   

  Ipari létesítmény tervező szoftver a projekt minden fázisára - bemutató kérő kép